KUNDEUDTALELSER

hvad vores kunder FÅR UD AF AT ARBEJDE MED OS

KUNDEUDTALELSER

VORES KUNDER

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af, hvad vores kunder siger om at arbejde med os.

Direktør, ISS

Vibeke Hartkorn er topprofessionel og engageret, og jeg oplevede omgående en styrkelse af at mine evner til hurtigt og effektivt at skabe fokus og rum til såvel personlig som forretningsmæssig udvikling. Vibeke er med hendes stærke, empatiske og energiske personlighed, med til at sikre fremdrift og udvikling.

Teamleder, LEO Pharma

På workshoppen lærte vi, hvordan vi virkelig forstår behovene i vores team- hvordan vi hjælper team medlemmer med at nå fælles mål og et højt kvalitetsniveau, og hvordan man optimerer samarbejde.

Group Vice President, Grundfos

Hartkorn Kommunikation har hjulpet mig med at styrke og målrette min lederkommunikation, og vist stor forståelse for udfordringerne i forskellige organisatoriske situationer fra fabriksgulv til direktionslokaler.

Senior Global Director, Radiometer

Sessionerne med fokus på strategisk kommunikation har hjulpet mig til at tænke over, hvem jeg kommunikerer til, hvad mine centrale budskaber er, og hvordan jeg planlægger min stakeholderkommunikation.

Direktør for innovationsplatforme, Grundfos

Processen har forbedret min evne til at kommunikere om strategi og initiativer til mit team såvel som til topledelsen.
Sessionerne har også hjulpet mig, med at blive effektiv til at drive forandringsledelse i organisationen.

Internal Communication Project Manager, Marel

Tak for gode sessioner, hvor jeg har lært så meget af dig! Vi fik en masse ros fra hele virksomheden som “Bedste Fireside Chat til dato!” og “Relevant, informativ og motiverende”. 

 Alt i alt har omkring 1500 mennesker, set det enten live eller som optagelse.

Direktør, Astma Allergi Danmark

Træningen gjorde mig mere bevidst om, hvordan jeg kan blive en mere interessant talsmand: mere relevant og i stand til at leve op til ønskerne fra den organisation, jeg repræsenterer. Jeg giver 10 ud af 10! Især vores medietræner Vibeke Hartkorn kom godt forberedt til vores branche, og har en unik evne til at finde den rigtige medievinkel, samt opløfte dig som talsmand.

CEO, Skansi Offshore

Absolut højtleverende medietræner med fremragende forståelse for vores organisations behov, når vi er i mediernes søgelys. Jeg lærte, at når man bliver interviewet, er tid en knap ressource, hvilket gør det vigtigt at få sit hovedbudskab ud hurtigt, skarpt og klart.

Direktør for forretningsudvikling, Carlsberg

Jeg en blevet en mere effektiv leder som formidler af strategiske forretningsinitiativer, fordi jeg har lært at skabe forståelse, skabe tillid og føre an til ægte forandring. Jeg fandt Vibeke Hartkorn´s ledelsescoaching meget praktisk og effektiv, og jeg forbedrede dramatisk min samarbejdsevne i en kompleks tværfunktionel organisation. 

Medlem af bestyrelsen, Danske Rederier

Vi har modtaget meget positive evalueringer om dig! Du leverede gode skarpe budskaber, og en meget professionel styring under forberedelsen og på konferencedagen.

Kommunikationsdirektør, Dansk Retursystem

Hartkorn er en meget engageret og skarp debattør, som sørgede for, at dagen var dynamisk, med en god iscenesættelse af emnet, og inddragelse af publikum på en fængende og håndgribelig måde. Hartkorn forstår at balancere seriøsitet med humor, så det aldrig bliver kedeligt, men sikrer nærvær.

Partner, advokatfirmaet Kammeradvokaten, rådgiver for den danske regering

Tak for det vellykkede resultat. Du udfyldte din rolle som moderator med professionel kompetence, stor karisma og power. Jeg vil helt sikkert anbefale dig til næste års konference.

Nomineret og prisvinder, den prestigefulde Dialogpris

Jeg kunne ikke have opnået denne position uden din innovative veludførte branding plan.

Tak fordi du troede på mig – mere end jeg selv gjorde.

Direktør, Radiometer

Du får plads og ro til at reflektere over, hvordan og hvorfor du handler som du gør, og hvad det er, du ønsker at ændre. Vibeke Hartkorn har en unik evne til at lytte, udfordre og give støtte, samtidig med at du føler dig professionelt håndteret. Vibeke Hartkorns fokus på strategisk kommunikation, har hjulpet mig til at vide hvad mine kernebudskaber er, og hvordan jeg planlægger min stakeholder kommunikation. 

Direktør for digital transformation, KMD

Hartkorn har en unik evne til at se den individuelle udviklingsmulighed, der giver øjeblikkelig gevinst. Samt en unik forståelse for dynamikken i en organisation. Med udgangspunkt i en erfaren vidensbase har Hartkorn udviklet min evne til at samarbejde på tværs af organisationen.

Ung senior manager, Danske Bank

Vibekes fremragende viden om coaching, har givet mig en forfremmelse i gennemsnit hvert andet år. Hun har hjulpet mig til at blive forfremmet hurtigere end mine kolleger, og ved at forstå det miljø jeg arbejder i, har hun styrket min kommunikationsstil, og min evne til at reflektere i de situationer jeg står i. Hendes brede indsigt, viden og erfaring fra alle ledelsesniveauer gør, at Vibeke hurtigt forstår de udfordringer, jeg møder, og giver mig en værktøjskasse til bedre kommunikation, og til at sætte mål og overvinde udfordringer. 

Direktør, Banedanmark

Vibeke har en unik evne til at sætte sig i dit sted, og være ambitiøs på dine vegne. Ved at kombinere sin direkte, ærlige og empatiske personlighed, med sin coachingevne, skaber hun et rum for tillid og empowerment, mens hun fokuserer på personlig, professionel og forretningsmæssig vækst.

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.