PERSONLIG KARRIERESTRATEGI

BLIV DEN UDVALGTE OG FÅ DEN POSITION DU DRØMMER OM

GØR DIG SYNLIG

NY POSITION? I SPIL TIL BEDRE OPGAVER?

Hvis du vil være blandt de udvalgte, og opnå den position du drømmer om, bliver det afgørende at vide, hvordan du fremstår, og hvordan du opbygger den karisma, der gør, at du skiller dig ud.

business woman and business man walking and discussing consulting in a corporate building 

VI HJÆLPER DIG MED AT UDVIKLE DIN KARRIERE

• Karriereprofil.

 

• Rekrutteringsstrategi.

 

• Kortlægning af netværk.

 

• Jobinterview træning.

 

•Præsentationsmetoder

 

• Indsigt i personlige virkemidler.

Direktør, Banedanmark

Vibeke har en unik evne til at sætte sig i dit sted, og være ambitiøs på dine vegne. Ved at kombinere sin direkte, ærlige og empatiske personlighed, med sin coachingevne, skaber hun et rum for tillid og empowerment, mens hun fokuserer på personlig, professionel og forretningsmæssig vækst.

TID

3/6/12 MØDER

2 TIMERS SESSIONS

2/12 MDR. OPFØLGNING

UDFØRSEL

PROFILTEKST FEEDBACK

INTERVIEW FORBEREDELSE

AKUT SPARRING

LÆRING

VIRKNINGSFULDE METODER

EFFEKTIV LÆRING

PERSONLIG UDVIKLING

VÆR AMBITIØS PÅ DINE EGNE VEGNE

DINE RESULTATER

• Effektiv og resultatorienteret rekrutteringskraft og relationskompetence.

 

• Stærk netværkstilgang.

 

• Professionalisering af karriereprofiler og online synlighed og effekt.

 

• Virkningsfulde præsentationsmetoder og non-verbale formidlingsevner i jobsamtaler.

 

• Den nyeste karrierestrategiske indsigt og dokumenteret viden om effektive kommunikationsmetoder.

HVORDAN VI ARBEJDER MED DIG

Hvis du vil være den udvalgte og få den stilling, du drømmer om, er det vigtigt at vide, hvordan du fremstår, og hvordan du opbygger den tillid og karisma, der får dig til at skille dig ud.

Vi mener, at det at skrive den rigtige karriereprofil, finde den strategi, der passer til dit karrieremål, og træne dig til jobsamtaler -er grundlaget for at opnå en ny position, i den virksomhed hvor du allerede er ansat, eller når du skal finde en position i en ny virksomhed.

Vi hjælper dig til at formulere din karrieredrøm, ved at analysere hvad der tidligere har gjort dig succesfuld, og ved at sparre med dig om hvilke nye virksomheder og positioner, der passer til dig. Vi støtter dig i at skrive effektive karriereprofiler til forskellige platforme, og finde den rigtige jobsøgningsstrategi og de kommunikationsmetoder der giver dig resultater i rekrutteringssituationer.

Ung senior manager, Danske Bank

Vibekes fremragende viden om coaching, har givet mig en forfremmelse i gennemsnit hvert andet år. Hun har hjulpet mig til at blive forfremmet hurtigere end mine kolleger, og ved at forstå det miljø jeg arbejder i, har hun styrket min kommunikationsstil, og min evne til at reflektere i de situationer jeg står i. Hendes brede indsigt, viden og erfaring fra alle ledelsesniveauer gør, at Vibeke hurtigt forstår de udfordringer, jeg møder, og giver mig en værktøjskasse til bedre kommunikation, og til at sætte mål og overvinde udfordringer. 

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.