CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: KARRIERESTRATEGI

Gør dig synlig, når du ønsker en ny position

UDFORDRING

Vi arbejdede med en karriereudviklings case, af en topleder der allerede havde været igennem flere headhuntere, men ikke lykkedes med at få en ny position.

Udfordringen var at der manglede en klar strategi til at aktivere personenens eksisterende netværk, og opdyrke nye netværkskontakter på vejen mod det næste topjob, samt klare budskaber om at skabe resultater. Ligesom en bevidsthed om personlig kommunikationsstil og gennemslagskraft. 

 

FOKUS

Vi trænede dialogmetoder i både hypotetiske og virkelige jobinterview samtaler, i forhold til at skabe gennemslagskraft og være præcis i sine formuleringer. Derudover arbejdede vi med hvordan man formulerer et stærkt kommunikerende CV, og en strategi for at skabe kontakt til virksomheder på ønskelisten.

 

RESULTAT

Denne leder opnåede at blive indkaldt til alle jobinterviews og blive nummer 1 eller 2 til de mulige  positioner.

Ved du hvad der skal til for at du bliver den udvalgte og opnå dit drømmejob?

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.