PERSONLIG LEDERCOACHING

FÅ ANDRE TIL AT FØLGE DIG

UDVIKLER DU DIG TIL SUCCES?

OPNÅ DINE STRATEGISKE MÅL

På vej op ad karrierestigen, er det vigtigt, at du hele tiden finjusterer dine lederfærdigheder, hvis du vil opnå dine strategiske mål, og opbygge et selvsikkert resultatskabende team.

 

Som leder er der  noget du skal aflære og nylære hver gang du skifter ledertrin- for det der har fået dig her til, er ikke nødvendigvis det der gør dig klar til en ny position.

 

Derfor er konstant personlige udvikling, afgørende for at du opnår tryg og sikker performancekraft.

VI STØTTER DIG I

• At opnå succes gennem ledere i dit team.

 

• At udvikle og eksekvere mod stærke resultater.

 

• Positivt påvirke interne og eksterne stakeholdere.

 

• Drive strategi og forandringsledelse.

 

• Lære resultatskabende kommunikations- og ledelsesfærdigheder. 

Koncernleder fra den internationale vandteknologi virksomhed Grundfos:

Vibeke har hjulpet mig med at styrke og målrette min ledelseskommunikation, og har vist stor forståelse for udfordringerne i forskellige organisatoriske situationer: fra fabriksgulv til direktionslokale, fra hovedkvarter til globale datterselskaber. Vibeke er nysgerrig og lyttende i sin tilgang, og præcis og specifik i sine anbefalinger og feedback.

TID

3/6/12 MÅNEDER

2 TIMERS SESSIONS

2 GANGE MÅNEDLIGT

UDFØRSEL

FEEDBACK PÅ MATERIALE

1: 1 COACHING

AKUT SPARRING

LÆRING

BEVISTE METODER

EFFEKTIV LÆRING

PESONLIGT TILPASSET 

FÅ ANDRE TIL AT FØLGE DIG

DINE RESULTATER

• Effektiv og resultatskabende som leder af forretning og mennesker.

 

• Stærk i at påvirke stakeholdere, og i at kunne eksekvere på strategi og styre forandringsledelse.

 

• Kommunikationsmetoder til forskellige arbejdssituationer.

 

• Kunne opnå virksomhedens fokus for formålsdrevne dagsordener som inklusion og diversitet, teknologisk growth mindset, bæredygtighed og CSR.

 

• Evne til at lede og kommunikere organisatorisk strategi og forretningsfokus i en kompleks verden under konstant forandring.

 

• Personlig metode bog, der kombinerer teori og praksis, som kan anvendes med det samme i enhver arbejdssituation og virksomhedskontekst.

 

• De nyeste teorier og forskning om ledelse, og indsigt i vores erfaring fra en bred vifte af brancher.

 

HVORDAN VI ARBEJDER MED DIG

Vi mener, at succesfuld træning i kommunikation handler om at få folk til at lytte til, hvad du virkelig siger, forstå din hensigt og følge dig.


For at opnå en varig virkning, finder vi dine styrker og det der er vigtigt at udvikle. Vi finder de udvalgte situationer i arbejdslivet, som kan forberede dig på forestående opgaver, og analyserer og evaluerer resultatet sammen. Vi personliggør og professionaliserer effektive kommunikationsmetoder, der er skræddersyet til din stilling og dit fokus.

model af forskellige pipeline niveauer fra bestyrelsen til den funktionelle chef

LEDELSESMETODE

Vi tror på , at ledelse er forskellig på hvert ledelsesniveau, så når du går fra et niveau til et andet, hjælper vi dig med at fokusere på, hvad du skal stoppe med at gøre, begynde at gøre, og blive ved med at gøre i din rolle. 

 

De udfordringer du oplever, kan eksempelvis skyldes, at du endnu ikke har fået indsigt i, hvordan du succesfuldt går i gennem transitionen som leder. Vi giver dig ny viden og metoder der er lette at tilpasse din arbejds-hverdag.

 

Ved at vælge kommunikationsmetoder til de situationer, du står over for, og ved at sparre om  strategi for de stakeholdere du møder, og evaluere resultatet, styrker vi din evne til tage forretningsansvar, få organisatorisk opbakning og udvikle dine personlige virkemidler.

Vores metoder er tilpasset fra The Leadership Pipeline 

(Charan/Drotter/Noel, USA)

Vores bog KOMMUNIKATION PÅ ALLE LEDERTRIN- få andre til at følge dig- er den eneste bog om kommunikationsmetoder inden for denne globale ledelsesarkitektur. 

VIBEKE HARTKORN ER FORFATTEREN BAG BOGEN:  

Kommunikation på alle ledertrin- få andre til at følge dig. 

 

Denne visuelle og letlæselige guide til alle lederniveauer, tager dig fra leder af medarbejdere og leder af ledere, hele vejen til funktionel leder og CEO samt bestyrelsesformand, og hjælper dig med at gå succesfuldt ind til dit næste lederniveau.  

 

Find eksempelvis ud af, hvorfor du bør stræbe efter at blive Chief Energy Officer (CEO), hvorfor en topleder har brug for en ung mentor, hvordan du kommunikerer opad, og en guide til udfordrende samtaler. 

bog forside skrevet af forfatter vibeke hartkorn

Direktør for forretningsudvikling fra det globale bryggeri Carlsberg:

Jeg en blevet en mere effektiv leder som formidler af strategiske forretningsinitiativer, fordi jeg har lært at skabe forståelse, skabe tillid og føre an til ægte forandring. 

Jeg fandt Vibeke Hartkorn´s ledelses coaching meget praktisk og effektiv, og jeg forbedrede dramatisk min samarbejdsevne  i en kompleks tværfunktionel organisation. 

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig

Vi er ambitiøse på dine vegne

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv

Vi er med dig hele vejen i både udfordringer og muligheder

Vi er ærlige og venlige, energifyldte og resultatorienterede

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller sende en e-mail til vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt eller for den virksomhed, du repræsenterer. Vi tager uforpligtende møder for at lære dig at kende.