CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: LEDERCOACHING

Nyt lederjob betyder nye vaner

UDFORDRING 

I denne case var der sket et skifte til et nyt højere lederniveau med nye lederopgaver. 

Denne leder fik til opgave, at oversætte topledelsens nye strategiske fokus til sin egen del af organisationen. Udfordringen var, et arbejdsmiljø med modstand over for strategien blandt medarbejdere.

 

FOKUS

Vi arbejdede derfor med at aflære gamle vaner, og træne nye værdiskabende vaner i den nye rolle.

Især havde vi fokus på beslutningseksekvering og samarbejdskraft. 

Derfor gav vi denne leder nye dialogmetoder, til at håndtere medarbejdere med et stagneret mindset og manglende engagement.

Vi forberedte lederen ind i forestående situationer, som vi derefter evaluerede på, for at finde en fast kommunikationskurs der kunne opbygge tillid. Derudover arbejdede vi både med kommunikation på tværs af organisationen og til eksterne stakeholdere, og forberedte stærke budskaber der kunne give lydhørhed i mødet med ligestillede kolleger og op ad til ledelsen.

 

RESULTAT

Det lykkedes denne leder at opnå den nødvendige tillid til at skabe forandring, og stoppe en negativ udvikling for turnover i afdelingen. Lederen blev forfremmet til en ny og større rolle efter dette vellykkede strategikommunikations forløb.

Hvilke kompetencer tænker du på at udvikle når du skifter lederrolle?

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.