CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: MEDIETRÆNING

Talsperson med gennemslagskraft

UDFORDRING

Ledergruppe ønskede en fælles medieforståelse og interviewtræning i at begå sig i medierne, da de flere gange havde oplevet negative nyhedshistorier, med kunder der var utilfredse med deres pris og abonnementspolitik.

Desuden at blive så gode, at de ville blive valgt som eksperter, når journalister skulle finde kilder i deres branche.

 

 

FOKUS

Indsigt i at blive en interessant og inspirerende kilde, medierne vil bruge igen og igen. Vi arbejdede med at forstå den hårde medievirkelig, talsmænd skal kunne begå sig i både på SoMe og i pressen. Hvordan man samarbejder med medierne, og klarer  forskellige interview situationer med en strategisk og personlig kommunikationsstil. Vi udviklede kernebudskaber, og trænede interviewteknik tilpasset dem.

 

 

RESULTAT

Flere i ledergruppen fik mod til at stille sig op i medierne, og svare på kritiske historier, efter at have fået klare budskaber, og metoder for at gå i dialog med kritiske journalister på en transparent og ærlig, men strategisk måde. Flere fra ledergruppen blev efterfølgende også interviewet som eksperter.

 

Har I udviklet kernebudskaber til at klare kritiske interview situationer, og trænet jeres talsmænd i at kunne begå sig succesfuldt i medierne?

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.