CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: BRANDING

Øg din kendskabsgrad

UDFORDRING

Denne person ønskede at øge sin kendskabsgrad for at kunne gøre sig håb om at vinde en prestigtigefuld pris som blev afgjort via en offentlig afstemning på  sociale medier. Personen havde modsate flere af de andre nominerede meget få følgere.

 

FOKUS

Vi fokuserede på, at udvikle en stærk visuel kampagne til SoMe, som man ikke kunne undgå at lægge mærke til, med stærke værdibaserede budskaber som ville skabe refleksion hos læseren. Derudover arbejdede vi med en klar strategi for placering af kampagnen, i samarbejde med eksperter indenfor digital annoncering. Vi fik taget professionelle fotos og lavede en portrætartikel, hvis formål ikke var at få i pressen men direkte på forskellige SoMe platforme.

 

RESULTAT

Annonceringen gav eksponering for tusindvis af læsere. Det lykkedes vores kandidat at vinde denne pris, samt at øge generel  kendskabsgrad i offentligheden.

Er du opmærksom på hvilke muligheder du har for at løfte din kendskabgrad, og komme ud med din sag i offentligheden? 

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.