CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE I KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

Struktur for kommunikation

UDFORDRING

Denne case startede med en ringe medarbejdertilfredsheds-undersøgelse, som viste manglende tillid til topledelsen, manglende engagement for den nye forretningsstrategi, og  mangel på en samlende virksomhedskultur.

 

FOKUS

Vi arbejdede med at udvikle en manual for intern kommunikation, der både udviklede kommunikationskanaler, og metoder for strategisk forretningsfokus. Vi arbejdede specielt med engagement blandt medarbejderne, effektive møder og kommunikationstræning.

 

RESULTAT

Vi opnåede, at gøre ledelsen synlig ude i organisationen, og få trænet ledere på alle niveauer i at facilitere stærk dialog og udvikle et fælles sprog og kultur i organisationen. Derudover handlede det om at få udviklet stærke strategiske buskaber, så strategien blev forstået, modtaget og eksekveret på. Det hele bundet op på en klar struktur, så alle ved hvem, hvornår, og hvordan der kommunikeres internt, så struktur roller mandat og ansvar blev grobund for engagement og en fælles kultur på tværs af organisationen.

Kunne i blive bedre til at formidle jeres strategiske budskaber, skabe engagement og  eksekveringskraft? 

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.