CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: KOMMUNIKATIONSTRÆNING

International forretningsudvikling

UDFORDRING

Medejer i en virksomhed på vej mod internationalisering fik til opgave at udvikle partnerskaber i nye markeder.

 

FOKUS

Vi trænede dialogmetoder med afsæt i kulturforståelse og forskel i forretnings-mindset. Specifikt handlede det om at formidle hovedkontorets strategiske målsætninger for partnere i de nye markeder. Markederne var Sydamerika, Mellemøsten, Asien, Europa og Nordamerika. Vi arbejdede med konkrete dialogmetoder og konflikthåndtering. Samtidig arbejdede vi med evnen til at formidle den strategiske fortælling.

 

RESULTAT

Det lykkedes at blive  etablereret på de udvalgte markeder som blev en forudsætning for at virksomhedens senere solgt for 600 mio. danske kroner.

Ville det være vigtigt at I  træner jeres strategiske fortælling og kulturforståelse, så I er klædt på til med succes at forhandle og samarbejde internationalt?

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.