CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: KONFERENCE MODERATOR

Påvirkning af beslutningstagere

UDFORDRING

Påvirkning af politiske belsutningstagere. Flere interesseorganisationer gik sammen om at udvikle en årlig konference, der har til formål at påvirke de politiske beslutningstagere til at agere på branchens behov for udvikling og lovrammer.

 

FOKUS

Vi arbejdede med udvikling af et koncept, med et program der var interessant nok til at appellere til at beslutningstagerne ville bruge deres kostbare tid, med et programindhold som kunne have direkte effekt på udvikling af politik og beslutningskraft. Derudover arbejdede vi med udvælgelse af talere og facilitering af selve dagen, samt sikring af at der var et stærkt engagement hos alle deltagere på konferencedagen og reel mindset påvirkning.

 

RESULTAT

Det medførte,  at der blev indgået et politisk forlig med stærke fodaftryk fra lobbyisterne.

Står din organisation og mangler professionel facilitering af en konference, der løfter indhold og skaber reel påvirkning? 

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.