CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: STAKEHOLDER STRATEGI

Mere salg gennem bedre kommunikation

UDFORDRING

Topledelsen manglede stærke resultater for salg og tog fat i os for forstå hvad der kunne gøres. 

Vi så straks at der mangelde ens dialogværktøjer og en samlet fortælling om hvilken forskel man kunne gøre for den enkelte stakeholder.

 

FOKUS

Vi  udviklede en stakeholder strategi ud fra hvem det var vigtigst at påvirke og hvordan. Og trænede  derefter dialogmetoder og udviklede salgsbudskaber, som hurtigt og effektivt gjorde stakeholdere opmærksomme på, hvilken værdiskabelse de ville opleve.

Vi udviklede strategien i samarbejde med topledelsen, og trænede derefter de forskellige salgsteams i kommunikation og eksekvering af den nye stakeholderstrategi.

 

RESULTAT

De forskellige salgsteams oplevede det meget lettere at etablere loyale kunder og samarbejdspartnere, og ledelsen oplevede at der skete alignment i salgsorganisationen med stigende salg til følge. Virksomheden blev efterfølgende gjort klar til salg, til en stor amerikansk spiller i branchen.

Kunne det give mening for jer, at få professionel træning og rådgivning om hvordan I kommunikerer med og opnår succes hos jeres vigtigste stakeholdere ?

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.