CASES

Eksempler på hvordan vi har arbejdet med nogle af vores kunder

cases

VIRKSOMHEDER VI HAR ARBEJDET MED

Hartkorn Kommunikation har siden 2007 rig erfaring med at løfte forretningsudvikling, kompetencer og branding for både lokale og globale, små og store, offentlige og private virksomheder.
Her et et udpluk af kunder fra de seneste år.

CASE: TEAMKULTUR

Ny samarbejdskraft: hurtigere i mål

UDFORDRING

International virksomhed som arbejder i feltet offentlig-privat forretningsudvikling. Udfordringen var et stort strategisk skifte, som blandt andet betyd, at teams og afdelinger blev opbrudt og nye blev sammensat.

 

FOKUS

Vi skabte programmer og faciliterede forskellige personaledage, hvor de nye teams skulle arbejde sammen om at udvikle  virksomhedens strategiske fortælling, komme med input til hvordan startegien kunne eksekveres og hvordan de kunne opnå en ny fælles virksomheds- og salgskultur, både internt og eksternt.  

 

RESULTAT

Det nål vi gik efter og opnåede var at organisationen agilt men alligevel med den grundighed man ønskede at tage med fra den gamle virksomhedskultur, kunne skabe stærke resultater og beslutningskraft.

Trænger I til et team løft, og ideer til hvordan I kan skabe stærk samarbejdskraft også på tværs af organisationen?  

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

VORES LØFTE

Vi sætter mål i samarbejde med dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Vi lytter og søger at forstå dit perspektiv.

Vi er med dig hele vejen i dine udfordringer og muligheder.

Vi er ærlige og varme, energifyldte og resultatorienterede.

KONTAKT OS 

Du er velkommen til at ringe eller e-maile vores administrerende direktør, Vibeke Hartkorn, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig personligt, eller den virksomhed du repræsenterer. Vi tager gerne et uforpligtende møde, for at lære dig at kende.