PUBLICATIONS

journalist
Winner of Best Executive Leadership Coaching
Winner of Best Executive Leadership Coaching

Hartkorn Kommunikation vinder af Management Consulting Award 2023 for “Best Executive Leadership Coaching Agency in Denmark.”

Vi er begejstrede over at kunne dele gode nyheder.

Hartkorn Kommunikation er blevet tildelt den prestigefulde Management Consulting Award 2023 for “Best Executive Leadership Coaching Agency in Denmark”.
En anerkendelse for at være et konsulenthus med dedikation, engagement og innovation inden for topledelses coaching og kommunikationsstrategi.

 

Det betyder prisen for os

At modtage prisen “Best Executive Leadership Coaching Agency in Denmark” er en vigtig milepæl for os. Det styrker vores tro på, at det er en balance mellem profit, formål og fokus på mennesker, der sammen med vores stærke metoder for udvikling, giver stærke ledere der viser mod, er autentiske, empatiske, effektive og beslutsomme.

Denne pris er ikke bare en anerkendelse af vores arbejde, som fylder os med stolthed og taknemmelighed, og giver os lyst til at være endnu mere ambitiøse inden for vores felt.

Det er også et vidnesbyrd om at vi bevidst søger indflydelse på individer, organisationer og forretningsnetværk. Vi tør godt sige, at vi ønsker at give ledere mulighed for potentielt at ændre verden til et bedre sted.

 

Vores mest stolte øjeblikke

Organisationen bag prisuddelingen AI Global Media´s Management Consulting Award spurgte os hvad vi er mest stolte af i Hartkorn Kommunikation, og vores svar er: vores fokus på at skabe meningsfulde og virkningsfulde løsninger for vores kunder, og samarbejdspartnere.
Vi prioriterer helhedsløsninger, der fremmer en bedre fremtid for alle involverede stakeholdere og samtidig forretningsmæssige resultater. At være vidne til den positive indvirkning, vores arbejde har på enkeltpersoner, teams og hele organisationer, er en konstant kilde til motivation og arbejdsomhed.

 

Vores rejse

Hartkorn Kommunikation blev grundlagt i 2007 af CEO, Vibeke Hartkorn. Som tidligere nyhedsvært og journalist bringer Vibeke en unik forståelse af resultatskabende kommunikation, hvad der skal til for at få mennesker til at yde deres bedste og samarbejde og et mod til at være innovativ inden for forretningsudvikling.
I løbet af de seneste 17 år, har vi gjort en forskel i utallige lederes liv, ved at tilbyde en bred vifte af services og ydelser- f.eks. topledelses coaching, kommunikationsstrategi, kommunikationstræning og stakeholder management.

 

Vores rækkevidde strækker sig globalt, med kunder fra mange forskellige brancher. Fra Sydafrika til Grønland, Australien til Oman og Californien til Kina.
Vores kernefokus er strategisk kommunikation og forretningsstrategisk rådgivning, med et skarpt fokus på bevægelser inden for ledelse og forretningsudvikling som CSR, SDG’er, den teknologiske og digitale revolution, DIEB -mangfoldighed og inklusion, maskulin-feminin ledelse, og formålsbaseret forretningsvækst.
Vi stræber efter at gøre dig klar til fremtiden, ved konstant at undersøge tendenser og researche forskningsbaseret viden, og ved at opsøge anerkendte eksperter og forskellige fagligheder.

 

Vores tilgang

  1. Helhedsorienteret: Gå til dit arbejde med en holistisk tankegang, og sigt efter de tre bundlinjer: mennesker, formål og position (People, Purpose & Position). Skab inkluderende formålsdrevet vækst, i en tid hvor det er afgørende for at kunne rekruttere og tiltrække kunder.

 

  1. Unik kundehåndtering: Fokus på individuelle løsninger baseret på dokumenteret viden og forskning, der er skræddersyet til hver enkelt kundes specifikke behov. Denne personlige tilgang adskiller os fra konceptualiserende konkurrenter.

 

  1. Medie specialist: I en tid, hvor positionering og stakeholder management er altafgørende, stræber vi på at være de bedste i branchen inden for sociale medier, medietræning og krisestyring. Transparens, dilemmafokus og ærlige udmeldinger er vores model for at opbygge og opretholde langsigtet tillid hos jeres stakeholdere og skabe positivitet omkring jeres brand.

 

  1. Leadership Pipeline: Vi tager udgangspunkt i Leadership Pipeline konceptet, en arkitektur for lederudvikling, der fokuserer på at aflære og nylære for hvert nyt ledertrin der bestiges, så du forstår hvad der skal til på hvert ledertrin, for at skabe organisatorisk succes og blive bevidst om egne virkemidler for succes

 

  1. Samarbejde og engagement: Vi udvikler og faciliterer engagerende og interaktive workshops, som fremmer jeres arbejdsplads fokus, samarbejde og innovationskraft. Engagerede og forretningsbevidste teams opnår bemærkelsesværdige resultater.

 

 

Anbefalinger fra kunder

Vi er taknemmelige for de venlige ord og anbefalinger fra vores kunder, herunder bestyrelsesformænd, virksomhedsejere, top- og mellemledere og specialister fra forskellige brancher. Deres tillid og støtte inspirerer os til at fortsætte vores mission for at skabe forandring gennem ledelsesudvikling og kommunikationsstrategi.

 

Kunde citat:

Vibeke Hartkorn er en knivskarp kommunikationsrådgiver og leadership coach med en fantastisk evne til at få det bedste frem i de mennesker hun arbejder med. Hun evner at se holistisk på et karriere- og coachforløb, som gør forløbet enormt motiverende og inspirerende.Hun er en topprofessionel og engageret coach og jeg oplevede omgående en styrkelse af at mine evner til hurtigt og effektivt at skabe fokus og rum til såvel personlig som forretningsmæssig udvikling. Vibeke er med hendes stærke, empatiske og energiske personlighed med til at sikre fremdrift og udvikling. Som resultat af et coach-forløb hos Vibeke Hartkorn har jeg løftet mine forretningsresultater, mit strategiske og kommercielle mindset såvel som mine samarbejdsevner til næste niveau.

  1. Volquards Hesselholt, Business Unit Direcor ISS (førende global facility service virksomhed)

 

 

MORE ARTICLES